Radionica i Poslastičarnica KRISTINA

Radionica i  poslasticarnica KRISTINA

Radionica: Iva Cipika 15, Novi Sad, 021/ 6-300-606 , 063/ 80-73-406
Poslasticarnica: Bulevar Patrijarha Pavla 14/e, Novi Sad, 021/301-52-66Taxi priče/ Vaš taxi Vozač  by Ćazim Salihi

Preporuka!!!

Znam da u Novom Sadu ima poznatijih poslastičarnica ali treba znati da je Somborski Bulevar dobio jednu, zaista vrednu pomena.

Naime, u šetnji sa porodicom naiđoh na meni nepoznato mesto a dupke puno.

Taxista u meni se pobunio i zapitao:Ćazo, kako je moguće da nisi ranije primetio ovu poslastičarnicu?

Svratili smo na kolače i upoznah vlasnike .

Pre 2 dana su otvorili poslastičarnicu što je nadovezivanje na nihov porodičan posao kojim se bave već 20 god u ulici Ive Ćipika.

Da imaju iskustva u pravljenju kolača, potvrdili su moji Indijanci a ni ja se nisam žalio.

Zaista je sve ukusno.

Pored kolača i sladoleda i osvežavajućih napitaka u poslastičarnici Kristina, možete naručiti torte, kolače i slani program za svadbu tj bilo koje veselje.

Meni se dopada što je Telep dobio jedno super mestašce a moje predviđanje da je Somborski Bl zaista budućnost našeg grada zaista se obestinilo.


Luftika.rs  by Slađana Zličić

Mnogi se sećaju radionice za izradu kolača Kristina sa Novog Naselja koja sledeće godine slavi 20 godina uspešnog rada u našem gradu. Od ovog leta, otvorena je i poslastičarnica Kristina u Somborskoj ulici, gde možete uživati u svim tortama i kolačima na komad, ali i u vrhunskom italijanskom sladoledu.

Plazma torta, krempite, šampite, nugat torta, čiz kejk torta ili tiramisu, izbor je nepregledan, a već na samom ulazu u poslastčarnicu i oni koji nisu ljubitelji slatkiša, poželeće nešto da probaju. Zanimljiva je Ludlab torta, koja se pravi po specijalnom mađarskom receptu, i predstavlja savršenu kombinaciju čokolade i višnje. U radionici za izradu kolača možete poručiti i torte za dijabetičare, a sladoledi se prave sa što manje šećera.

Sladoled je posebna priča, jer vitrina sa 18 vrsta mami izgledom, bojama a kada probate, i ukusom. Ako vam se dopadne Ludlab torta, tu je i nešto hladnija verzija u obliku kugle sladoleda, a za obožavaoce krempite ili čiz kejk torta, stiže i sladoled sa ovim ukusima. Tu su i šomlai galuške, rađene po mađarskoj recepturi. Ko više voli oreo keks, plazmu ili snikers, u Kristini može da proba sladoled sa ukusom ovih poslastica.

Uz slatko, osvežite se limunadom ili pivom, popijte kafu ili sok, u baštici ili u prijatnom ambijentu lokala. Za slavlja, krštenja, rođendane i svadbe, u Kristini možete naručiti torte i sitne kolače. Izbor ukusa, veličina, šara ukrasa i filova je nepregledan, a za vaše potrebe moguće je poslati sliku torte koju želite. Ovo je posebno interesantno mališanima koji se oduševe tortom sa svojim omiljenim crtanim junacima.


Virtualni grad by Zlatko Stanišić

Radionica za izradu torti, kolača i peciva Kristina već je nadaleko poznata. Već dugi niz godina, prelepe poslastice i slaniši iz njihove kuhinje krase svečane stolove na mnogim rođendanima, svadbama, krštenjima i ostalim proslavama. Kvalitetni sastojci, vrhunska izrada, bogat ukus, veliki izbor vrsta i puno mašte za ukrašavanje doneo im je ogroman broj stalnih kupaca. S vremena na vreme, svoj oprobani asortiman oni osveže nekom novom, interesantnom i ukusnom đakonijom.

Čaše od čokolade


Zamislite čokoladne čaše, punjene nekim božanstvenim filom, koje se cele mogu pojesti! Sada je i to moguće, a ovaj simpatičan slatki specijalitet s radošću će Vam spremiti uKristini. Vaše je da odaberete da odaberete boje čaša od čokolade i vrstu punjenja (tamna ili bela čokolada, voćna ili neka druga), a iskusni majstori ove radionice napraviće prava mala remek dela za Vaš svečani sto. Nema gosta koji se neće oduševiti izgledom ljupkih čokoladnih čaša, a kad proba ukus, ostaće bez teksta. Možete biti sigurni da Vam posle ovih poslastica pranje posuđa nije potrebno.

Makaronsi

Makaronski su francuski slatkiši od vazdušastog testa, okruglog oblika, u sredini spojeni omiljeniim filom. Topki, spolja krckavi a iznutra meki, makaronsi su, pore toga što mogu biti interesantnih kombinacija ukusa, i vrlo atraktivni na svečanom slatkom stolu, jer su raznobojni i veoma dekorativni.